Estrena Cantània 2013

Quins nervis!!!!
Ja hem estrenat la Cantània del 2013: “Ha passat un Àngel”.
És una cantata de Mariona Vila i Guillem Clua per a un gran cor. A cada funció 800 nens comparteixen escenari amb els dos protagonistes de la història: la Júlia i un Àngel perdut en el nostre món sorollós. Junts viatgen a l’Antàrtida, al fons del mar, a l’espai i als indrets més silenciosos del món fins que troben una porta al Regne del Silenci que permet a l’Àngel tornar a casa seva.
És una experiència preciosa cantar entre tants nens i un ballarí com el Miquel Barcelona o el Ferran Carvajal.
Ara a seguir treballant que dissabte ja estrenem a Saragossa la versió en castellà!!! I a partir d’aleshores… a gaudir de totes les funcions que tenim per endavant. Si la voleu veure, estarem a l’Auditori de Barcelona i de gira per Catalunya fins a mitjans de juny.

Concert Solidari amb Burkina Faso

Hola a tots i totes,
Avui, dia 1 de desembre, a les 20h tindrà lloc a l’Auditori del CaixaForum el III Concert Solidari de l’Associació de Voluntaris de “La Caixa”. Els fons que es recullin enguany aniran destinats a obrir una Escola de Secundària a Burkina Faso amb l’ONG Yamlaminim.

El concert l’oferirem el violinista Eloi Ortells, la pianista Anna Crexells i jo mateixa com a Soprano. A la primera part del concert oferirem un recull de repertori clàssic passant pel lied, la cançó catalana, la Sarsuela i l’Òpera. I a la segona part, cantaré una sel.lecció de peces dels 4 musicals composats per l’Albert Guinovart.

Esteu tot@s convidats a participar-hi. I espero que passeu un bon vespre.

Altres concerts de l\'Associació de Voluntaris per a Cambodja

Programa del Concert Una guarderia a Keov Mony