Discurs de Shakira a Oxford

Gran discurs de Shakira sobre educació. Els gobernants haurien d’escoltar-la.
És admirable veure com canta i es mou, però hauríem d’aplaudir-la més encara al veure com parla i pel que diu. Tan de bo el seu missatge s’extengui ràpid i es moguin moltes fundacions com la seva. “Pies descalzos”. Qui dubta encara de que formar les persones és la millor inversió que es pot fer per a un món millor? Gràcies per enviar-lo Anna.

“2ª Educació” a COMRàdio

El passat 6 de novembre vaig tenir el privilegi de ser la convidada d’en Salva López al programa “2ª Educació” de COMRàdio. Un programa que vol apropar els valors dels músics al món de l’empresa o aportar als oients aspectes d’aquesta “2ª educació” que potser no hem rebut de petits i que molts músics hem hagut d’anar a buscar fora de l’escola i de casa.

Continua llegint

Rebem una educació que ens limita. Està a les nostres mans posar-hi remei.

Què sabem del nostre cos? Tenim cura de les nostres emocions? Ens sabem escoltar? Ens coneixem a nosaltres mateixos? Sabem realment quines són les nostres virtuts? Quina és la nostra vocació? Som capaços d’assumir les nostres mancances i treballar sense vergonya per millorar-les o pal.liar-les treballant còmodament amb un bon equip que les cobreixi? Continua llegint