“2ª Educació” a COMRàdio

El passat 6 de novembre vaig tenir el privilegi de ser la convidada d’en Salva López al programa “2ª Educació” de COMRàdio. Un programa que vol apropar els valors dels músics al món de l’empresa o aportar als oients aspectes d’aquesta “2ª educació” que potser no hem rebut de petits i que molts músics hem hagut d’anar a buscar fora de l’escola i de casa.

M’ha encantat tenir l’ocasió de conéixer una persona tan encantadora i interessant com en Salva (comunicador, professor d’ESADE, músic…) Vaig passar una estona fantàstica amb ell! Compartint aspectes de la meva trajectòria professional fins a dia d’avui, conversant de temes pels quals tots dos tenim interès i que pensem que potser poden interessar a d’altres persones.  I a més, em va engrescar a cantar diversos temes en directe. Si teniu curiositat per veure què hi va passar cliqueu el video. I si teniu interès per saber més coses del programa i conéixer altres convidats, cliqueu el següent link per accedir al blog del programa. Espero que passeu una bona estona.

http://comradioblocs.com/segonaeducacio/2011/11/08/desenvolupament-personal-amb-la-ira-prat-diumenge-6-de-novembre/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>