Persegueix els teus somnis

Muntatge de Javi Gálvez a partir de fragmens de la pel.lícula “The pursuit of happiness”.

Will Smith es converteix en aquesta pel.lícula en el pare d’un nen de 5 anys. Es queda sense recursos, sense dona, sense casa… Però no es deixa vèncer per la por i el patiment. S’aixeca cada dia perseguint un somni i lluitant per aconseguir-lo.
I malgrat els obstacles, no perd la confiança en ell mateix ni en l’esforç per aconseguir trobar el seu lloc i poder donar al seu fill una vida millor. Com ell mateix diu: “No deixis que ningú et digui que no ets capaç de fer alguna cosa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>