3 pensaments a “Article amb consells per a cuidar la veu

  1. Hola ira, és fantàstica la feina que has fet. Tens molt encant com a persona i com a ser humà. Penses en els altres, i això costa de trobar.
    Desitjo que segueixis tenint-me al corrent de tot el que fas.
    Un petó gros
    Agnès

    • Gràcies Agnés pel teu reconeixement. Però sembla que parlis de tu mateixa que portes una trajectòria molt més llarga dedicada a que molts nen@s i jov@s tinguin una vida més plena desenvolupant les seves capacitats artístiques. Una abraçada molt forta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>